Chakrabalansering

Chakrabalansering är en allomfattande rening och läkning av din aura och dina chakran med dess tillhörande körtlar och organ.

Med hjälp av en pendel och kristaller kontrollerar jag var dina sju grundläggande chakran befinner sig och rättar eventuellt till deras läge.

Jag känner eventuella obalanser och blockeringar och lösgör om så är fallet dessa. Sedan renar jag dina chakran och fyller på dem med de sju chakrafärgerna och högsta silver.

När varje chakra är balanserat, tar de automatiskt in optimalt med livskaraftsenergi. En skön och behaglig renhetskänsla infinner sig i kropp och själ när behandlingen är klar.

Pris: 500 kr.  Tid. ca 45 min.

 

Färgernas betydelse och funktion i våra chakran:

RÖD - Passion, livskraft, energi, grundning, livsvitalitet, mod, styrka. Stimulerar hjärtat och blodet. Bränner bort cancer. Negativt skapar den panik och aggression. Saknas rött skapas rädsla och depression.

ORANGE - Sexuell och kreativ kraft. Lycka, attraktion och vitalitet. Stimulerar tarmar och njurar. Negativt skapar den kontroll. Saknas orange är den sexuella kraften blockerad.

GUL - Mental kraft, viljekraft, medialitet, spiritualitet. Stimulerar mage, mjälte och bukspottkörtel. Avsaknad av gult gör personen kraftlös, viljelös och ångestbenägen.

GRÖN - Hälsa, värme, kärlek, medkänsla, healing. Grönt stimulerar lever och gallblåsa. Grönt dämpar oro och nervositet. Avsaknad av grönt gör personen sorgsen och och stängd.

LJUSBLÅ - Ger frid, skydd och vänskap. Blått stimulerar hals, njurar och urinblåsa. Blått dämpar feber, blödningar, stressat solarplexus och nervöst hjärta. Avsaknad av blått gör personen ensam och isolerad.

INDIGO - Stimulerar hjärnan, intuitionen, insikt och medialitet. Dämpar huvudvärk, stimulerar ögon, öron och näsa. Hjälper oss att komma i kontakt med vårt innersta Jag.

VIOLETT - Ger tillit till oss själva och till det Gudomliga. Violett förintar negativa energier, kan användas för att rena chakran och att göra clearing på negativa väsen. Den är också skyddande mot negaativa krafter.

VITT - En renande färg som ger frid och lycka. Vitt kan användas för att förinta cancerceller, förbättra livssituationer, rena auran eller ett rum. Vitt kan allmänt användas för att ge healing och ersätta negativ energi efter en clearing.

GULD - Är en mycket kraftfull färg som ger energi och styrka. Är skyddande och stärkande runt en persons energifält.

ROSA - Är den villkorslösa Gudomliga Kärlekens färg. Eliminerar negativ energi och dämpar aggressivitet och hat. Rosa öppnar hjärtat för upphöjd Kärlek och medkänsla för andra levande varelser än sig själv. Rosa är den förlåtande och försonande färgen som kan förena fiender och vänner, skapa harmoni och kärlek i en familj eller på en arbetsplats.

SILVER - Har motsatt polaritet mot guld och har en skyddande, renande och dämpande effekt.