Kristallhealing

Kristallhealing innebär läkning på djupet. Ädelstenar och kristaller löser upp blockeringar och hjälper dig att "se" och minnas och befriar dig från tidigare smärtsamma känslor som varit nedtryckta i ditt undermedvetna.

Stenar och kristaller hjälper oss med energier, de renar oss och fyller oss med den energi och kraft som vi för tillfället behöver mer av.

En underbar stund för djup avslappning och läkning. Ädelstenar och kristaller hjälper oss att läka sår från detta eller tidigare liv. Allt kommer till dig på precis rätt sätt för att du ska förstå och kunna ta till dig budskapet.

När du ser, känner och förstår budskapet förstår du också orsaken till att du valde de erfarenheterna och i samma stund som du förstår budskapet befrias du från smärtan/känslan.

Pris. 600 kr.  Tid: ca 1 timma.

 

Lite information om vilken riktning och kraft en läggning kan få med hjälp av geometrin:

Ett kors öppnar energin och riktar den utåt eller inåt.

En triangel skapar riktning och harmoni antingen uppåt eller nedåt.

Ett pentagram skapar kraft.

En davidstjärna skapar balans mellan himmel och jord.

En sjustjärna skapar kosmisk balans, mellan de sju planeterna, de sju färgerna och de sju tonerna.

Ett oktogram skapar harmoni mellan de manliga och kvinnliga.

Ett eniegram skapar kontakt med universum.

 

Kristallen är antagligen den mest högfrekventa energiform som vi kan se och känna i fysisk form. Varje mineral är en perfekt balans mellan materia och ljus. Det sägs att mineralriket är den högsta formen i universum, alltså högre än människan och änglariket. När jag arbetar med kristaller är det kristallens andliga väsen som ledsagar mig. För att bli en bra kristallhealer är lyssnandet den viktigaste egenskapen som du bör utveckla. Det som verkligen aktiverar en läggning är aspekterna mellan stenarna eller de geometriska formationer som bildas. Geometrin har en kraft i sig och det skapar oändligt många möjligheter. Ju renare form av geometri och balans dess kraftfullare blir resultatet. Men det är alltid mottagarens föutsättning som avgör hur läggning blir. ju mer i balans med vår andekraft vi är desto mer i balans blir stenarnas formation.

Kristaller

Hur du kan använda kristaller:

För rening av rum.

För att mobilisera kraft.

För att rena ditt vatten.

För att rena din aura och dina känslor.

För beskydd.

För att få kontakt med det högsta ljuset.

Kristallerna kan hjälpa dig att förlösa blockeringar, ge dig värdefulla insikter, skydda och stärka din aura och ge dig klarare perspektiv på ditt inre och därmed ditt yttre liv.

Bada med kristallerna , sov med dem, bär dem i fickan, häng upp dem i dina fönster hemma och på jobbet för att harmonisera och balansera yin och yang energierna. Använd dem i din meditation, i ditt sovrum för god sömn osv.

Lägg en renad bergskristall i ditt dricksvatten. Häll upp en tillbringare med vatten och lägg i en kristall. Drick sedan kristallklart och renat vatten under dagen. Renat kristallvatten smakar underbart och renar dig på alla plan.