Hej..🙏❤

Mitt namn är Hanna Gometz. Jag är terapeut och själavårdare.

Mina arbetsplatser:

Your New Face, Henrik Smithsgatan 7,  211 56  Malmö 

Aura Logi Gamlegård Everöd, 273 93 Tomelilla

 

Jag älskar djupa samtal, healing, meditation, alternativ - och energimedicin och naturen med dess fantastiska skafferi av välgörande läkeväxter, örter, energier och krafter.

Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag hoppas att jag har mycket kvar att uppleva och lära.

Det känns viktigt för mig att leva som jag lär. Det är en utmaning för mig att stå upp för mig själv och våga vara den jag är och gå min egen väg.

För att leva som jag vill krävs det mod och tillit, vilket jag hela tiden får jobba med hos mig själv.

 

Jag är glad för allt som jag har varit med om, för det har format mig till just den person jag är idag och den jag är ämnad att vara. Jag har behövt alla mina erfarenheter för att växa och även för att kunna hjälpa andra människor.

Jag har fått uppleva hela känslospektrat av känslor och fått erfara hur mycket känslorna påverkar oss och hur starka de kan upplevas.

Den insikten har lett mig in på det här med tankens kraft och KBT.

Idag förstår och vet jag att varje känsla föregås av en tanke.

KBT och andra av mina behandlingar kan hjälpa dig att se det här. Tanken är ofta så snabb att man inte alltid hinner uppfatta den eller tror sig ha haft någon tanke före känslan, men det har vi alltid.

KBT är en fantastisk bra terapi och metod som jag alltid bär med mig och kan tillämpa när som helst och var som helst. Ett bra redskap att använda sig av i sin vardag med sig själv.

Alla mina behandlingar handlar om att få ökad förståelse, hitta orsaken till problem, acceptera och att släppa taget, för att sedan kunna göra nya medvetna val.

Allt detta gör att man får självinsikt och utvecklas som människa.

Att erfara, uppleva, få ökad kunskap och att höja vår medvetenhet tror jag kan vara lite av själva syftet med att vi är här på jorden.

Mina utbildningar:

Dipl. Aromaterapeut

Dipl. Bonitolog/Naturläkare

Dipl. Hälsorådgivare

Dipl. KBT- Samtalsterapeut

Dipl. Kristallterapeut

Dipl. Reikihealer

Undersköterska/Skötare